Решение на съда във ВрацаТрябва да платят 60 000 лева

...
Решение на съда във ВрацаТрябва да платят 60 000 лева
Коментари Харесай

По 18 г. затвор за двама, инквизирали жертвата

Решение на съда във Враца
Трябва да платят 60 000 лв. кръвнина

Престъплението бе разкрито за часове

Двама бабаити, умъртвили и гаврили се с натрупа на жертвата си, получиха по 18 години затвор. Варненският областен съд осъди Анатоли А. и Митко Д. да заплатят и 60 000 лв. на родственици на убития. Наказанието би трябвало да се изтърпи при в началото “строг” режим.

Кървавото закононарушение бе осъществено на 5 август 2020 година в мазе на нефункциониращото учебно заведение във врачанското село Търнава.

40-годишната жертва Венцислав, прочут като Вени Лудия и двамата му убийци се събрали да пият алкохол и да пушат трева. Изведнъж Вени обидил Митко. Това ядосало 18-годишният и той блъснал съперника си. После взел тротоарна плочка и траял да постанова жертвата. След това с Анатоли прерязали гърлото на Вени.

Накрая отрязали пениса му и го заврели в гърлото му. След инквизицията, двамата счупили ножа. Острието скрили в изоставената постройка, а дръжката изхвърлили в геран.

Окървавеният мъртвец на Вени Лудия бил открит на идващия ден, а служители на реда разкриха за часове причинителите. Експертизи посочили, че двамата били пияни и дрогирани.

Убитият живеел самичък и не работел, защото бил пенсионер по болест. Децата му живеели при брачната половинка му, с която от дълго време не делели един покрив. Според локалните хора той бил от така наречен “тихи луди, които те стряскат, само че не вършат щуротии”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР