Решени сме да изпълним целите си в същия формат и

...
Решени сме да изпълним целите си в същия формат и
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще влезем в парламента с повече депутати

Решени сме да осъществим задачите си в същия формат и със същия възторг, съобщи ръководителят на " Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова при днешната регистрация на обединяването в ЦИК за идния предварителен избор.

Вече стана ясно, че " Движение 21 “ на Татяна Дончева остава част от групировката, откакто организира несполучливи договаряния с Българска социалистическа партия.

" Не е елементарно човек да прави коалиция. Ние сме разнообразни, пъстри, само че точно в това е нашата мощ. Не сме военна рота, в която да има единоначалие “, разяснява Манолова.

Коалицията внесе в изборната комисия 6000 подписа, събрани от София и локалните структури. На входа обаче се стигна до непредвидена обстановка, в която млад мъж, намиращ се в кола на паркинга, посрещна Манолова и съпартийците ѝ с крясъци " Костинброд! “.

" Нарастването на доверието към " Изправи се! Мутри вън! “ провокира нашите съперници да стрелят против обединението, популярност Богу с халосни патрони. Ние сме дружно, един печеливш формат няма за какво да бъде променян. Ще влезем в Народното събрание с повече депутати и ще продължим задачите, които си поставихме – разграждане на мафиотския модел, освобождение на бизнеса от рекета, свободна пазарна стопанска система, независимост за жителите, връщане на демокрацията, правосъдна промяна, господство на правото, повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, зелени политики “, сподели още Мая Манолова.



СНИМКИ: Десислава Кулелиева, Българска национална телевизия
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР