Решен е въпросът кой е консерватор в България и кой

...
Решен е въпросът кой е консерватор в България и кой
Коментари Харесай

“Презареди България” и ВМРО ще бъдат приети в Консервативния Алианс в Европа


Решен е въпросът кой е реакционер в България и кой съставлява консервативните полезности от името на българските партии и гласоподаватели в Европа. Политическа партия “Презареди България ”, правоприемник на ББЦ, и Вътрешна македонска революционна организация са единствените две български партии, които ще могат да употребяват правото да се назовават консервативни.

Новината беше доказана от Ричърд Милсом - Главен изпълнителен шеф на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа.

"Ще бъдем признати за членове на Консервативния Алианс в Европа! Голям триумф за България и за моя екип, приветствие за моя сътрудник господин Джамбазки! За първи път България има своите консервативни партии, приети в Европа! Край на спекулациите на псевдодесните демократични и националистически обединения, че имат нещо общо с консерватизма. Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри". Такъв коментар направи Бареков минути откакто новината беше доказана и напомни, че протичащото се е плод на усърдна „ четири годишна къртовска работа ” за него и екипа му.
 Николай Бареков, Ашли Фокс, водач на английските консерватори в Екологичен потенциал, и Джефри ван Орден, заместител ръководител на парламентарната група на Е Николай Бареков, Ашли Фокс, водач на английските консерватори в Екологичен потенциал, и Джефри ван Орден, заместител ръководител на парламентарната група на Е / БГНЕС
„ Никога не предадох своите гласоподаватели и Европа ни призна. Бъдете горди с нашия триумф. Една година преди европейските избори стартираме нашия поход за възраждането на България с полезностите на консерватизма ”, съобщи евродепутатът и дефинира признанието от Европа като реабилитация за всички ругатни и обиди, които той и партията му са понесли в България от статуквото.

Сред членовете на Алианса са Британската консервативна партия, полската партия “Право и правдивост ”, асоциирани членове и сестрински партии пък са Републиканската партия на Съединени американски щати и Австралийската консервативна партия. Официалното приемане на “Презареди България ” (ББЦ) и на Вътрешна македонска революционна организация в АКРЕ ще бъде на 8 юни в Баку, Азербайджан. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР