Решават дали да затегнат мерките в София. Експертите ще обсъдят

...
Решават дали да затегнат мерките в София. Експертите ще обсъдят
Коментари Харесай

Решават дали да затегнат мерките в София

Решават дали да затегнат ограниченията в София. Експертите ще обсъдят предложенията на съвещание на Областния спешен щаб.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30056
Директорът на Столичната районна здравна ревизия - Данчо Пенчев, предлага огромните възпитаници да преминат на ротация, редувайки онлайн и присъствени часове. Очаква се първи у дома да си останат децата от 5-ти, 6-ти, 8-и, 9-и и 11-и клас.

И още нови ограничения - вечерен час до 22 часа за заведенията за хранене и забавление. Възможно е обектите да бъдат и с понижен потенциал до 50%. Вчера от сектора се заканиха, че ще бойкотират ограниченията и няма да затворят нощните клубове.  
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30056  Израел ще анулира наложителната карантина за деца, които са контактни на носители на коронавирус Израел ще анулира наложителната карантина за деца, които са контактни на носители на коронавирус  8932 са новозаразените с ковид, позитивни са над 22% от пробите 8932 са новозаразените с ковид, позитивни са над 22% от пробите  Франция облекчава COVID рестрикциите до дни Франция облекчава COVID рестрикциите до дни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР