Решаващ трети мач ще определи единия полуфиналист в БФБ е-баскет

...
Решаващ трети мач ще определи единия полуфиналист в БФБ е-баскет
Коментари Харесай

Матушев нанесе първа загуба на Везенков в БФБ е-баскет лигата

Решаващ трети мач ще дефинира единия полуфиналист в БФБ е-баскет лигата.

В здрава борба Александър Матушев се оказа единственият, съумял да победи Александър Везенков в играта. Юношата на Ямбол загуби първия, само че завоюва втория мач от серията си против звездата на Олимпиакос и двамата ще спорят за място в идващия стадий след 1-1 досега. Това беше първо проваляне на Везенков в шампионата досега.

Победителят в конфликта Матушев-Везенков ще спори с различен юношески национал - Ерик Искренов. Центърът, минал през Академик 17, БУБА Баскетбол и Левски, се наложи над Душан Олоуич с 2-0 и към този момент чака идващия си противник.

Изцяло задграничен ще бъде другият полуфинал. Михайло Секулович с Балкан се добра до тази фаза, откакто завоюва безапелационно и двете си срещи с Виктор Онудуие, играещ с Берое. Германецът Кай Шаленберг е идващият му противник след 2-1 в серията против Лео Шмид, като и двамата играха с тим Джеди Мастърс.

Мачовете от БФБ е-баскет лигата в могат да бъдат гледани в ефира на ТВ1 и YouTube. Днес в 18:40 часа посетител в студиото ще бъде наставникът на А1 Академик (София) в НБЛ, асистент на Росен Барчовски в мъжкия народен тим и селекционер на юношеския народен тим Георги Давидов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР