Решаването на пъзел не само ви носи много удовлетворение, но

...
Решаването на пъзел не само ви носи много удовлетворение, но
Коментари Харесай

Тествайте ума си с мозъчната закачка `head-scratcher` на британската разузнавателна агенция

Решаването на пъзел освен ви носи доста задоволство, само че може също да даде на мозъка ви невероятна умствена подготовка.

Чувството на задоволство, което изпитвате, откакто завършите пъзел или главоблъсканица, е превъзходен метод да подобрите настроението си и да намалите напрежението - само че това не е всичко. Полезно е за цялостната ви когнитивна функционалност и може да помогне за възстановяване на паметта и уменията ви за решение на проблеми.

Основната задача на английската организация за разузнаване, сигурност и киберпространство GCHQ (правителствен информационен щаб) е да поддържа сигурността на Обединеното кралство - само че те също обичат да споделят пъзели, които хората могат да опитат вкъщи. Решаването на видимо невъзможното е част от работата им - и доста от чиновниците им обичат да поддържат съзнанието си остро, като основават и вземат решение пъзели за развлечение.

Директорът на GCHQ Ан Кист-Бътлър сподели: „ Пъзелите са в основата на GCHQ през цялото време. Тези умения представляв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР