Решаване на проблема с паркирането, нови спортни площадки и места

...
Решаване на проблема с паркирането, нови спортни площадки и места
Коментари Харесай

Илиян Лалев, ГЕРБ: Слушаме хората и решаваме нещата с нов ОбС

Решаване на казуса с паркирането, нови спортни площадки и места за отдих, тротоари и осветяване – това са част от тематиките, които жителите на пловдивския регион „ Северен ” слагат при всекидневните срещи на претендента за кмет на ГЕРБ Илиян Лалев.

Всички тези въпроси са заложени в управническата ни стратегия и ще намерят своето решение малко по малко. Приоритетно би трябвало да се довършат ремонтите, които основават неудобства на жителите. От първия ден започваме работа по поставените от жителите проблеми, увери Илиян Лалев.

Реновиране на ул. „ Брезовска ”’, нови тротоари, паркоместа и повече зелени площи желаеха живеещите на ул. „ Брезовска ” и ул. „ Зайчар ” от претендентът за кмет на регион „ Северен ” от ГЕРБ.  Според тях е неуместно моментното положение на ул. „ Брезовска ”, както и тротоарите по нея.

„ Паркирането е проблем в целия град. От три години желаеме от кмета на „ ’Северен ”’ да построи паркинг, само че това не се случва ”, показа Радка Друмева.

„ Имам поддръжката на нашия претендент за Пловдив Костадин Димитров. Ще се учим от неговия опит в регион ‘ ”Тракия ”’ и ще го прилагаме и тук ”, отговори Илиян Лалев и добави, че доста ще разчита на връзката с хората.

Заедно с Илиян Лалев бяха претендентите за общински съветници Йордан Илиев, Анастасия Маташева и Слави Георгиев, които също се срещнаха с настояванията на жителите на „ Северен ” и обявиха, че ще работят взаимно за облагородяването на региона.

Подкрепете ни с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на регион и общински съветници!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР