Репутаторът от Уисконсин Майк Галахър, един от тримата републиканци в

...
Репутаторът от Уисконсин Майк Галахър, един от тримата републиканци в
Коментари Харесай

Републиканецът, който гласува против импийчмънта на Майоркас, обяви пенсиониране

Репутаторът от Уисконсин Майк Галахър, един от тримата републиканци в Камарата на представителите, които гласоподаваха срещу импийчмънта на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас предходната седмица, разгласи, че няма да се кандидатира за преизбиране.

„ Преди осем години, когато за първи път се кандидатирах за Конгреса, дадох обещание да третирам времето си в офиса като разрастване с висок интензитет “, сподели в изказване в събота Галахър, който ще се пенсионира през януари 2025 година след четвъртия си мандат.

„ Чрез моята двупартийна работа в комитетите по въоръжените сили и разузнаването, като председателствах Комисията за солариум в киберпространството и председателствах Специалния комитет на Китайската комунистическа партия, ние постигнахме повече за това разрастване, в сравнение с в миналото бих могъл да си показва “, той сподели.

„ Но Framers имаха намерение жителите да служат в Конгреса за един сезон и по-късно да се върнат към персоналния си живот. Избирателната политика в никакъв случай н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР