Репутаторът от Демократическата партия в Мисури Сара Унсикер (D-83) беше

...
Репутаторът от Демократическата партия в Мисури Сара Унсикер (D-83) беше
Коментари Харесай

Представителят на демократите от Мисури беше изгонен от комисиите, след като публикува снимка с предполагаем отричащ Холокоста

Репутаторът от Демократическата партия в Мисури Сара Унсикер (D-83) беше отстранена от комисионните си задания, откакто разгласява фотография в обществените медии с авторитетен човек от Анти -Лигата за клюка назовава отричащия Холокоста и „ алт-десен трол “.

Въпреки това представителят с четири мандата, който се кандидатира за основен прокурор на Мисури през 2024 година, съобщи в своя Substack, че не е знаела за публично следствие или тъжби, подадени против нея, до момента в който ръководителят на Камарата на представителите Дийн Плочър (R-89) не я уведоми Петък следобяд, че офисът му е получил писмо, в което се афишира нейното изключване от постовете й в комисията.

Лидерът на малцинството в Камарата на представителите на Мисури Кристъл Куейд, сътрудник от демократите, издаде известие за новините в петък, обявявайки отстраняването на Unsicker.

„ По време на престоя си в законодателния орган конгресменът Сара Унсикър се потвърди като мощен бранител на уязвимите групи в обществото, изключително на д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР