Републиканците в Уайоминг ще решат в събота кой кандидат за

...
Републиканците в Уайоминг ще решат в събота кой кандидат за
Коментари Харесай

Тръмп ще спечели национални делегати като единствен избор за републиканците от Уайоминг

Републиканците в Уайоминг ще решат в събота кой претендент за президент ще получи гласовете на техния щат на националната спогодба на Републиканската партия това лято — само че те ще имат единствено един избор.

Бившият президент Доналд Тръмп ще бъде единственият претендент, включен в анкета за президентски желания на щатската републиканска спогодба в Шайен.

Проучването ще реши по какъв начин всичките 29 делегати на Уайоминг в републиканския народен парламент Конвенцията в Милуоки дават обещание своите гласове на първия тур.

Тръмп завоюва републиканската номинация през март. Ако има други претенденти, които се борят за номинацията на партията на юлската спогодба, делегатите от Уайоминг ще имат свободата да гласоподават за който желаят в идващите кръгове на гласоподаване на конвенцията.

Двадесет и трима от националните делегати на Уайоминг — по един от всеки окръг в щата - към този момент са определени на републиканските окръжни конвенции, които започнаха през февруари. Останалите шест ще бъдат избра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР