Републиканците в САЩ се готвят за отмъщение срещу президента Джо

...
Републиканците в САЩ се готвят за отмъщение срещу президента Джо
Коментари Харесай

Британски вестник: Джо Байдън ще има нужда от адвокати

" Републиканците в Съединени американски щати се готвят за възмездие против президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в с следствия по всевъзможни въпроси – от изтеглянето от Афганистан до имиграцията на южната американска граница ", написа в. " Гардиън ".

" Байдън ще има потребност от юристи, откакто е на път да се сблъска с вълна от следствия, които се чака да бъдат подхванати против самия него, против назначени от него чиновници и тяхното държание. Не е невероятно даже републиканците да се опитат да задействат импийчмънт против Байдън в един следен от тях Конгрес (двукамарния парламент във Вашингтон) ", отбелязва английското издание в коментарна публикация.

" Републиканците завоюваха болшинство в Камарата на представителите (долната камара) тази седмица, макар че представянето им на изборите в средата на мандата не беше по този начин мощно, както се предвиждаше. Сега те се готвят да употребяват своята новопридобита власт в Конгреса, с цел да стартират следствия против държавното управление на Байдън по голям брой въпроси, в това число произхода на КОВИД-19, имиграцията през границата сред Мексико и Съединени американски щати, безредното евакуиране от Афганистан и президентския наследник Хънтър Байдън ", показва вестникът.



Хънтър Байдън

" Демократите готвят ответен удар против предстоящите следствия от републиканците в Конгреса ", написа в. " Политико ".

Група стратези от Демократическата партия стартират план за милиони долари в тази посока. Инициативата ще включва екипи за бързо реагиране, експерти по следствия, социолози и платена медийна акция за републиканците да бъдат принудени да се отбраняват, съобщи създателят на плана Кайл Хериг в изявление за американския вестник. Според Хериг " Проектът за честност в Конгреса " ще служи като водещ военен щаб, който ще проверява проверяващите.

Дългогодишният пълководец от Демократическата партия Брад Удхаус дефинира задаващите се следствия, за които се готвят републиканците, като " вендета " след подхванатите от демократите следствия и две процедури за импийчмънт против някогашния президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, когато те направляваха Конгреса. По думите му планът " ще употребява всяка налична тактичност ". " Не е задоволително да чакаме, с цел да забележим какво ще създадат те и какъв брой надалеч ще стигнат ", сподели Удхаус, представен от изданието.

" Републиканците плануват ответни дейности против демократите, откакто партията на Байдън се намеси в първичните избори на Републиканската партия тази година, подкрепяйки поддържащи Тръмп претенденти, оказали се по-лесни за побеждаване на парламентраните избори ", написа в. " Вашингтон таймс ".

Анализатори споделят, че вложението на средства от демократите във вътрешните изборни съревнования на Републиканската партия в редица щати е оставило републиканците с по-малко на брой положителни благоприятни условия за опазване или завоюване тук-там на вота за парламент.

Републиканци тази седмица дефинираха тактиката на демократите като неетична, само че ефикасна. Републиканският народен представител Остин Скот от Джорджия съобщи, че съгласно него и двете партии би трябвало да съблюдават кодекс на държание, който да изключва намесата им в първичните избори една на друга. Ако това не стане, той счита, че републиканците също би трябвало да работят по този начин. Други политици от Републиканската партия обаче не са съгласни. " Сега това може да е проработило, само че то просто не е вярно ", сподели конгресменът републиканец Пол Госар от Аризона, показва изданието, представено от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР