Републиканците в Камарата на представителите не успяха да отстранят секретаря

...
Републиканците в Камарата на представителите не успяха да отстранят секретаря
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на представителите не успяха да отстранят секретаря по вътрешната сигурност Алехандро Майоркас с драматични 216-214 гласа

Републиканците в Камарата на представителите не съумяха да отстранят секретаря по вътрешната сигурност Алехандро Майоркас във вторник поради неговия „ тенденциозен и последователен отвод да се съобрази “ с федералния имиграционен закон и неистина на Конгреса, че границата е „ сигурна “.

Долната камара стигна до задънена улица по два члена за импийчмънт против основния граничен чиновник на президента Байдън съвсем по партийна линия, като 214 републиканци гласоподаваха в поддръжка на резолюцията и 215 демократи гласоподаваха срещу.

64-годишният Майоркас е вторият чиновник на кабинета, който е импийчмънтван от Камарата на представителите – последният е военният министър Уилям Белнап през 1876 година, който подава оставка, до момента в който е изправен пред обвинявания в корупция.

Повторения Кен Бък (R-Colo.), Том МакКлинток (R-Калифорния) и Майк Галахър (R-Wis.) се причислиха към демократите в опълчването му, подкрепени от изненадваща поява на конгресмен Ал Грийн от Тексас, който имаше отсъства пор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР