Републиканците от Западна Вирджиния се стремят да позволят наказателни обвинения

...
Републиканците от Западна Вирджиния се стремят да позволят наказателни обвинения
Коментари Харесай

Републиканската партия на Западна Вирджиния предлага да се удрят шамари на учители, библиотекари, които показват сексуални материали на деца с престъпления

Републиканците от Западна Вирджиния се стремят да разрешат наказателни обвинявания против учители и библиотекари, които излагат деца на полов материал след родители от цялата страна се оплакаха от порнографско наличие в учебниците в учебните заведения.

Предложеният закон за наказателна отговорност, законопроект 4654 на Камарата, беше утвърден от Камарата и изместен в Сената за разглеждане във вторник.

Понастоящем законът на Западна Вирджиния разрешава учебни заведения, библиотеки и музеи да бъдат освободени от закона за нецензурното държание, закононарушение, което носи най-много пет години затвор и/или санкция от $25 000.

Републиканците от Западна Вирджиния не престават с проекта за разрешаване на обвинявания в закононарушения против учители и библиотекари, които излагат деца на неприлични материали. (Fox News Digitsl)

„ Всички пълновръстен, със познания за естеството на въпроса, който умишлено и съзнателно популяризира, предлага да разпростра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР