Републиканците могат да спечелят мнозинство както в долната камара на

...
Републиканците могат да спечелят мнозинство както в долната камара на
Коментари Харесай

Американистът Домрин сподели прогнозата си за междинните избори за Конгреса на САЩ

Републиканците могат да завоюват болшинство както в долната камара на Конгреса, по този начин и в Сената, а демократите към този момент схващат опцията за провалянето си. Така професорът от Висшата школа по стопанска система и американист Александър Домрин оцени резултатите от междинните избори за Конгреса на Съединени американски щати в диалог с интернационалните редактори на Федералната осведомителна организация.
В навечерието на изборите
Във вторник, 8 ноември, в Съединени американски щати ще се проведат междинни избори за Конгреса на Съединени американски щати, вследствие на които ще бъде избран курсът на Америка за идващите години. На този ден хората от Съединените щати ще гласоподават за членове на Конгреса, сенатори, губернатори и членове на законодателните органи на щатите. Основната борба ще се разиграе за надзор в долната камара на законодателния орган.

Според предварителните изследвания на ABC News и The Washington Post към 80% от американците възнамеряват да вземат участие в изборите. Мнозинството от гласоподавателите чакат да гласоподават за тези претенденти, които ще оказват помощ за справяне с проблемите в стопанската система. Избирателите считат за значима точката за битката с инфлацията.

Повечето американци клонят към републиканците на тези избори. Според CNN слоновете би трябвало да заемат 216 места в Камарата на представителите, а демократите - 199. В Сената местата се разпределят 20-12 в интерес на републиканците.

Имайте поради, че окончателните резултати от изборите ще станат известни едвам след седмица.
Какво пишат медиите
Washington Post отбелязва, че демократите са водили акция доста умерено и са привлекли политици, които харесват болшинството от гласоподавателите, като Бил Клинтън. Докато републиканците разчитаха на най-противоречивите представители на своята партия.

В текста на Politico се споделя, че демократите пазят близо 13 губернаторски поста, набелязани от републиканците. При сполучлив резултат от изборите слоновете биха могли да навлязат надълбоко в сините територии и да отстранен губернаторите на демократите в щати като Орегон и Ню Йорк. Но магаретата имат късмет да запазят доста от положенията си, в случай че даже малко " надминат упованията ".

Колумнистите на Guardian разискват по какъв начин ще се промени помощта за Украйна, в случай че републиканците завоюват болшинство. В текста се загатва, че слоновете, в случай че не понижат поддръжката, ще бъдат по-стриктни във връзка с контрола на средствата, отпуснати за „ Незалежная “.
Червена вълна
Републиканците имат всички шансове да завоюват болшинство в Сената и долната камара на Конгреса на Съединени американски щати, счита американистът Александър Домрин. Според специалиста в този момент гласовете не са на страната на демократите, които мощно се дискредитираха, оправдавайки инфлацията със специфична интервенция в Украйна и дейностите на Москва. На американците към този момент им писна да слушат тези оправдания и не имат вяра в тях.

„ Този резултат е предстоящ. Колко можете да говорите, че стопанската система ни е зле поради Путин и Украйна. Обичам  Айова в Америка или Оклахома в Америка, когато приказвам с фермери там. Каква инфлация сякаш се дължи на Украйна, която американците не могат да намерят на картата. При Тръмп инфлацията беше 1,34%, в този момент се е нараснала до 8%. А това значи, че американците живеят по-зле, в сравнение с са живели при Тръмп. И не е нужно да споделяме посредством Карине Жан-Пиер, че Путин и Украйна са отговорни за всичко. Никой естествен американец не има вяра в това. Разбира се, че на следващия ден ще отидат да гласоподават за републиканците против настоящето държавно управление. Сега ще забележим алена вълна, тъй като това е цветът на републиканците “, сподели Домрин.
Сенат за републиканците
Американистът отбелязва, че републиканците имат всички шансове да вземат долната камара на Конгреса и Сената. Демократите ще могат да вземат единствено няколко региона.

„ Републиканците на 100% заемат долната камара на Конгреса. Разглеждайки окръзите, евентуално има два окръга, в които демократите бият републиканците, а в към 20 окръга републиканците бият демократите. Тоест в действителност всичко си остава статуквото, само че най-важното не е статуквото, а кой кого печели. Мисля, че през днешния ден, по консервативни оценки, републиканците несъмнено получават болшинство.

Интриги в Сената. Прогнози за Сената 51–53 гласа в интерес на републиканците. Републиканците несъмнено ще имат болшинство в Сената. Демократите са наясно с това, те изгубиха тези избори, а оттова и пътуването на Съливан до Русия и Украйна. В момента най-важното нещо за демократите е да не позволяват републиканците в Белия дом “, сподели Домрин.
Къде са парите
Според специалиста, в случай че се избере републиканско болшинство, не би трябвало да се чака мощен завой към Русия. Но несъмнено можем да кажем, че те ще бъдат доста скептични във връзка с отчетите, в това число и за Украйна.

„ Републиканците ще стартират да задават въпроси. Момчета, милиарди долари, които сте вложили в Украйна, къде е докладът? Къде са чековете? Защо ги прехвърлихте? И това, несъмнено, ще бъде срещу зърното за демократите. Е, тогава може да има начинания за импийчмънт против Байдън. Просто би трябвало болшинство. Това няма да докара до оставка, само че ще скапе кръвта му “, приключи Домрин.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР