Републиканците и други съюзници на бившия президент Доналд Тръмп критикуват

...
Републиканците и други съюзници на бившия президент Доналд Тръмп критикуват
Коментари Харесай

Критиците критикуват Върховния съд на Колорадо, че е отстранил Тръмп от гласуването на щата през 2024 г.: `Посмешище`

Републиканците и други съдружници на някогашния президент Доналд Тръмп подлагат на критика Върховния съд на Колорадо, че го е отстранил от изборите в щата през 2024 година гласоподаване.

Раздвоеният съд разгласи, че Тръмп не дава отговор на изискванията за Белия дом според клаузата за въстание в конституцията на Съединени американски щати и го в профил от първичното гласоподаване за президент на щата, създавайки евентуален конфликт във висшия съд на нацията да реши дали любимецът за номинацията на Републиканската партия може да остане в конкуренцията.

Бившият президент Доналд Тръмп приказва по време на протест в неделя, 17 декември 2023 година, в Рино, Невада (AP Photo/Godofredo A. Vásquez)

Sen. Тед Круз от Тексас, който се кандидатира против Тръмп на президентските избори през 2016 година, назова решението " отпадък " и предвижда, че ще бъде обжалвано пред Върховния съд на Съединени американски щати.

Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле сподели, че Съединените щати на процедура са се отказали от ролята си на насърчаван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР