Републиканският лейтенант-губернатор на Северна Каролина Марк Робинсън изглежда иска да

...
Републиканският лейтенант-губернатор на Северна Каролина Марк Робинсън изглежда иска да
Коментари Харесай

Републиканецът от Северна Каролина казва, че транссексуалните хора трябва да „намерят някъде ъгъл навън“, за да отидат до тоалетната

Републиканският лейтенант-губернатор на Северна Каролина Марк Робинсън наподобява желае да забрани на транссексуалните хора да употребяват банята, която най-вече дава отговор на техните полова еднаквост. Да, същият тип „ сметка за баня “, която се проваляше съвсем седем години.

В скорошни забележки, до момента в който Робинсън се бори за идващия губернатор на щата, той сподели, че транссексуалните дами би трябвало да бъдат „ задържани “ за потребление на женски бани. Той също по този начин сподели, че вместо да употребяват женската тоалетна, трансжените би трябвало да „ намерят ъгъл някъде на открито “.

„ Ние ще пазиме дамите в този щат “, сподели политикът от Републиканската партия във видео, снимано на събитие на акцията този месец. „ Това значи, че в случай че сте мъж в петък вечер и ненадейно в събота се почувствате като жена и желаете да влезете в женската тоалетна в мола, ще бъдете задържан – или каквото би трябвало да вършим за вас. ”

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР