Републиканският кандидат за президент Крис Кристи влезе в конфликт с

...
Републиканският кандидат за президент Крис Кристи влезе в конфликт с
Коментари Харесай

Кристи се сблъска с водещия на Newsmax за Тръмп и надпреварата през 2024 г.

Републиканският претендент за президент Крис Кристи влезе в спор с водещия на Newsmax Ерик Болинг в четвъртък по отношение на някогашния президент Тръмп и президентската конкуренция през 2024 година

Кристи, някогашният Губернаторът на Ню Джърси беше един от най-гласните критици на Тръмп в конкуренцията за Републиканската партия. Болинг го притисна по отношение на тази тактика и дали ниските резултати на Кристи може да го накарат да премисли нападението на Тръмп.

„ Не, не е време да измененията тактиката. Човекът, който е с 20 точки напред, е индивидът, който би трябвало да победиш, с цел да бъдеш номинираният, Ерик, ” сподели Кристи на Болинг.

„ И по тази причина считам, че тактиката на Хейли и ДеСантис е толкоз неефективна и за какво Рон ДеСантис в този момент е с едноцифрено число в Ню Хемпшир, тъй като той не води дело против единствения човек, който би трябвало да успехите, в случай че желаете да бъдете републиканската номинация за президент, ” сподели Кристи.

Бившият губернатор продължи да нападна Тръмп за десетките обвинявания, против които е изправен в голям брой щати, потвърждавайки, че Тръмп не може да победи президента Байдън „ от, знаете, правосъдна зала във Вашингтон, окръг Колумбия, когато го съдят за закононарушения. “

Кристи и Болинг започнаха да се сблъскват, откакто Кристи съобщи, че „ не някакъв пробуден прокурор “ или „ вманиачен демократ “ се изправя против Тръмп в съда, акцентирайки съдействието на някогашния шеф на кабинета на Тръмп Марк Медоус. „ Марк Медоус, бихте го нарекли воин преди седмици “, сподели Кристи.

„ Хайде. Не ме прекъсвайте, когато стартира да споделям неща, които карат хората да се усещат неловко “, сподели Кристи, когато водещият се опита да се намеси.

„ Между другото, не съм човек с числата, Ерик. Аз съм човек с темперамент “, продължи Кристи. „ И мисля, че заслужаваме повече като Републиканската партия и като Съединените щати от човек, който ще бъде наказан за закононарушения този април, да бъде наш претендент. “

Болинг отхвърли изказванието на Christie's, че Тръмп ще бъде наказан, като твърди, че в случай че това се случи, ще бъде от „ група демократични демократи “, които „ се опасяват от него “.

„ Не, няма да понасям да казваш това “, удари Кристи назад. „ Той ще бъде наказан от Марк Медоус. “

Кристи неведнъж е казвал, че има вяра, че Тръмп ще бъде наказан нарушител и е нападнал други претенденти на Републиканската партия за продължаващото им предпочитание да поддържат някогашния президент, който е бил упрекнати в четири обособени наказателни каузи, включващи общо 91 закононарушения.

„ Когато Марк Медоус застане на тази позиция, всичко, което споделям за Доналд Тръмп и за което ми се подигравахте от месеци, ще се окаже истина “, сподели Кристи. „ Истината идва, скъпа. “

За последните вести, прогнозата за времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР