Републиканските законодатели казват, че са били обект на тактики на

...
Републиканските законодатели казват, че са били обект на тактики на
Коментари Харесай

Заплахи летят, докато кандидатурата на Джим Джордан за председател на Камарата на представителите на САЩ става грозна

Републиканските законодатели споделят, че са били обект на тактики на заплашване, в това число смъртни закани, от съдружници на Джим Джордан като кандидатурата му за ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати се проваля.

Няколко републиканци споделиха на кореспонденти, че са били обект на акция за напън от страна на поддръжниците на господин Джордан, който загуби втори гласувайте за чукчето в сряда.

Г-н Джордан, десен републиканец от Охайо, се отхвърли от издевателството.

Твърдолинейни консервативни протести смъкнаха последния ръководител на 3 октомври.

Мариан Милър-Мийкс, републиканец от Айова, написа в изказване в сряда, че е „ получила достоверни смъртни закани и проливен дъжд от заплашителни позвънявания “, откакто е трансферирала гласа си към опция на господин Джордан.

„ Едно нещо, което не мога да преглътна или поддържам, е тормоз ", написа тя.

Джим Джордан губи втори глас в кандидатурата за ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кой е номинираният за ръководител Джим Джордан? Какво прави ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати?

Дон Бейкън, републиканец от Небраска, който е изключително гневен съперник на господин Джордан, даде текстови известия на Politico, които наподобява демонстрират жена му е унизен от покровител на господин Джордан.

" Вашият брачен партньор в никакъв случай повече няма да заема политически пост ", гласи едно от известията. „ Какво отчаяние [sic] и неуспех е той. “

Г-н Джордан отхвърли каквото и да е присъединяване в акцията за напън.

" Нито един американец не би трябвало да се помирява с други поради техните вярвания ", написа той в X, прочут преди като Twitter, в сряда вечерта. „ Осъждаме всички закани против нашите сътрудници и е неотложно да се обединим.

„ Спри. Това е непоносимо. "

Повече от шепа антийордански републиканци, в това число Джен Кигънс от Вирджиния, Кей Грейнджър от Тексас и Джон Ръдърфорд от Флорида, се оплакаха от несъответствуващи тактики за увещание от локални консервативни водачи и десни авторитетни лица, подкрепящи господин Джордан.

" Сплашването и заканите няма да трансформират позицията ми ", написа госпожа Кигънс на X.

Въпреки че никой не допуска, че самият господин Джордан е директно забъркан, някои хвърлиха виновността за тактиката на краката му.

Карлос Хименес, републиканец от Флорида, сподели пред NBC News, че е повдигнал въпроса непосредствено с господин Джордан, като сподели: „ Наистина не одобрявам добре заканите. “

" Той ми сподели, че не стои зад това и е помолил хората да спрат, само че в случай че сте помолили хората да спрат, за какво не ви слушат? " сподели господин Хименес.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Той сподели, че офисът му е получавал автоматизирани позвънявания по отношение на опълчването му на Йордания.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР