Републиканската партия на Минесота хвърли подкрепата си зад Ройс Уайт,

...
Републиканската партия на Минесота хвърли подкрепата си зад Ройс Уайт,
Коментари Харесай

Републиканската партия на Минесота издава изненадващо одобрение на лидера на протеста на BLM, който иска да отстрани демократския сенатор

Републиканската партия на Минесота хвърли поддръжката си зад Ройс Уайт, някогашен състезател от НБА и водач на митинга на Black Lives Matter, станал GOP Кандидат за Сената, в опита си да в профил сенатора демократ Ейми Клобучар.

Решението на щатската партия да поддържа Уайт пристигна на конгреса на Републиканската партия в Минесота в St. Paul's RiverCentre в събота.

Уайт, някогашен професионален баскетболист, беше показан на сцената на конгреса от някогашния консултант на Тръмп Стив Банън.

Уайт получи 67% от гласовете на първото гласоподаване на конгреса в събота, с цел да получи утвърждение от партията да оспори Клобучар, който съставлява Минесота в горната камара в продължение на съвсем две десетилетия.

Републиканската партия на Минесота хвърли поддръжката си зад Ройс Уайт, вляво, в опитът му да в профил сенатора от Демократическата партия Ейми Клобучар. (Гети изображения)

„ Аз съм човек от „ Ние, хората “, сподели Уайт пред Star Tribune в Мине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР