Република Сейшели отваря границите си за посетители от всички държави,

...
Република Сейшели отваря границите си за посетители от всички държави,
Коментари Харесай

Сейшелите отварят границите си за всички държави от 25 март

Република Сейшели отваря границите си за гости от всички страни, без значение от техния имунизационен статус, считано от 25 март 2021 година, излиза наяве от известие на почетното консулство у нас до медиите, в което се цитира министърът на външните работи и туризма на страната Силвестър Радегонде.

Посетителите ще би трябвало само да показват негативен PCR тест, изработен 72 часа преди заминаването и няма да подлежат на условия за карантина и на спомагателни ограничавания при идването си.

„ Това е прелестна и дълго чакана вест за хилядите туристите от България, които демонстрират интерес към пътувания до прелестните Сейшели “, коментира хочетният общоприет консул на страната в България Максим Бехар.

„ През всичките тези безкрайни месеци на локдаун имах стотици позвънявания от нетърпеливи туристи, огромна част от тях със закупени билети и резервации. Сега към този момент мога да им кажа – гответе се и правете своите проекти “, добави той.

Новите ограничения обезпечават свободен достъп на посетителите до общите зони в хотела, в това число питейни заведения, басейни, спа центрове и детски клубове.

Въпреки това, посетителите към момента ще би трябвало да се придържат към други ограничения за публично здраве, въведени предвид на пандемията, които ще включват носене на маски за лице, обществено разграничаване, постоянно измиване на ръцете.

Решението за преразглеждане и облекчение на ограниченията при влизане в страната е станало допустимо предвид на сполучливото развиване на акцията за имунизация, която започва по-рано през годината. Предполага се, че до тази дата цялото население на Република Сейшели, което е към 85 000 души за всичките 115 острова на страната в Индийския океан, ще бъде имунизирано, разяснява министър Радегонде.

Единствената страна, за която не важи свободния достъп е Южна Африка и нейните жители нямат право да посещават страната до последващо искане за преразглеждане.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР