Република Северна Македония за нас е най-важната близка приятелска страна.

...
Република Северна Македония за нас е най-важната близка приятелска страна.
Коментари Харесай

Радев към Заев: Европейската перспектива пред РС Македония е от огромно значение за нас

Република Северна Македония за нас е най-важната близка другарска страна. И развиването на нашите двустранни връзки за нас е от изключителна значимост. Това включва регулярни контакти, разговор и съдействие. За страдание, в последните години тези връзки попаднаха в задънена улица, разговорът еше замразан, а това се отрази на вероятността на вашата страна за начало на договаряния за членстнво в Европейски Съюз.

С тези думи се обърна българският президент Румен Радев към премиера на районен съд Македония Зоран Заев.

Ние сме длъжни да създадем по този начин, че нашите хора да имат общо европейско бъдеще и да могат да поддържат връзка доста по-свободно, сподели още Радев.Младите ни хора би трябвало да градят дружно своето бъдеще, което да не се гради върху предубеждения и идеологеми.
 Каракачанов: Янев и Радев да се придържат към одобрената позиция и да не се подвеждат по операциите на Скопие Каракачанов: Янев и Радев да се придържат към одобрената позиция и да не се подвеждат по операциите на Скопие
За нас Македония и братята ни, които живеят на тази земя, постоянно са били нещо доста скъпо, те са част от нас. С тази позиция, изразена...

По думите му европейската вероятност пред районен съд Македония за нас е от голямо значение. " Аз Ви поздравявам, че сте тук за открит разговор и чакам най-скоро да имаме и дипломат на районен съд Македония в София ", сподели Радев.

Той уточни, че договорът за добросъседство,, дава благоприятни условия запроменливи тълкувания и дейности.

Българският президент изрази подготвеност обещаните 50 000 ваксини да поемат към районен съд Македония допустимо най-скоро, само че посочи, че би трябвало да се спазят някои европейски нормативни условия.

Зоран Заев изрази удовлетворение от работната среща със Стефан Янев и сподели, че имаме потребност да решаваме всичко между тях двустранно. " Имаме доста другари на всички места и те могат да оказват помощ, само че проблемите си ", сподели още Заев.

" Щастлив съм и моите министри също са щастливи от проявата на добросъседство сред нашите приятелски нации. И в тоя аспект съм уверен, че към този момент имаме триумф ", сподели Заев.
 Зоран Заев идва в България, намира се с Румен Радев и Стефан Янев Зоран Заев идва в България, намира се с Румен Радев и Стефан Янев
Срещи с президента Румен Радев и премиера Стефан Янев ще организира министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев в четвъртък, когат...

По думите му имунизациите, които България ще подари, ще бъдат доста скъпи за районен съд Македония. Той изрази удовлетворение и от детските и юношески лагери, които ще се провеждат това лято в България.

 



 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР