Република Малта даде предварително съгласие за провеждането на своя територия

...
Република Малта даде предварително съгласие за провеждането на своя територия
Коментари Харесай

Малта даде съгласие за провеждане на изборите на 4 април 2021 г. на нейна територия

Република Малта даде авансово единодушие за провеждането на своя територия на изборите за Народно заседание на 4 април 2021 година и за възможното откриване на изборни секции за тази цел, оповестиха от Министерство на външните работи.
" Министерството на външните работи и европейските въпроси на ни уведоми с нота, че при провеждането на изборите следва да бъдат прецизно спазвани ограниченията за сигурност, свързани с КОВИД-19, измежду които: премерване на телесната температура на искащите да гласоподават, обвързване за носене на защитни маски от всички участници в изборния развой, съблюдаване на 2 метра отдалеченост сред гласуващите, недопускане на скупчвания на искащите да гласоподават и недопускане в секцията на лица със признаци ", се споделя в известието.
 Малта задържа рекордна пратка с кокаин Малта задържа рекордна пратка с кокаин
Малтийските управляващи задържаха рекордна пратка от над 600 кг кокаин на стойност 70 млн. евро, предопределена за Либия, заяви през днешния ден...
Малтийската полиция би трябвало да бъде известена за адресите на изборните секции и часовете на осъществяване на изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР