Република Корея, Япония и САЩ трябва да работят заедно, за

...
Република Корея, Япония и САЩ трябва да работят заедно, за
Коментари Харесай

САЩ призова Южна Корея и Япония в защита на ценности от заплахата Китай

Република Корея, Япония и Съединени американски щати би трябвало да работят дружно , за да защитят споделените демократични полезности от опасността Китай , съобщи заместник-помощник-държавният секретар на Съединени американски щати по време на Световния конгрес на знанието, извършен посредством видеоконференция.

" Нашите три страни (САЩ, Южна Корея и Япония) споделят полезностите на свободата на словото, свободата на събранията и свободата на медиите и религията. В момента тези правила са застрашени в Индо-Тихоокеанския район ", разяснява Кнапър, представен от " Йонхап ".

" Ние сме загрижени за стъпките, които Китайската комунистическа партия (ККП) предприе през последните години. Трябва да намерим способи за съдействие . Надяваме се също по този начин, че Япония и Южна Корея могат да преодолеят своите исторически разлики. "

Позовавайки се на съдействието на трите страни в района , Кнапър акцентира значимостта на Споразумението за дискретност за продан на военна информаци я (GSOMIA) сред Република Корея и Япония, което Сеул изиска да приключи предходната година на фона на търговски разногласия с Токио.

Според американския посланик, контракти като GSOMIA " ще играят значима роля при предприемането на бързи дейности при положение на спешни обстановки в района ".
 Китай: Отношенията с Русия са като камък, дружно стабилизираме света
Китай: Отношенията с Русия са като камък, дружно стабилизираме света

Светът претърпява исторически тест - съдействие или конфронтация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР