Репортерката от предаването На кафе – Зейнеб Маджурова, очаква дете

...
Репортерката от предаването На кафе – Зейнеб Маджурова, очаква дете
Коментари Харесай

Фурор в NOVA! Водеща от На кафе хвърли бомба СНИМКА

Репортерката от предаването „ На кафе ” – Зейнеб Маджурова, чака дете от дългогодишния си другар Стоян Балевски, написа Уикенд.

Бургазлийката от турски генезис е бременна в петия месец и при започване на зимата ще подари милионерския правоприемник с щерка, радват се приятелите на двойката, представени от изданието.

От много време Зизу, както я назовават околните, не се е появявала в ефира на Нова тв. Тя постоянно споделяше с приятелите си в обществената мрежа, че е доста заета с персонални задължения, само че повода за отсъствието й към този момент е ясна. Блондинката носи дете в утробата си и по тази причина си е взела дълъг отпуск, а за връщане в предаването „ На кафе ” към момента не мисли.

По всяка възможност Маджурова е заченала на остров Пукет. С приятеля й бяха там в края на март, а по-късно репортерката на Гала излезе от светлините на прожекторите. Очаква се бебето да се появи на бял свят при започване на декември, а за име бъдещите родители към момента не са мислили, издават осведомени.

Бъдещите родители възнамерявали и женитба - непретенциозно празненство в стеснен фамилен кръг, тъй като бременността на Маджурова напредавала, а тя не желала да се демонстрира с огромен стомах в общественото пространство. Блондинката към момента се опитвала да крие обстоятелството, че чака дете и споделила щастливата новина единствено с най-близките си.

Маджурова от дълго време желае да роди, само че чак в този момент съумяла да реализира проектите си. Красавицата, която изгря в първия сезон на „ Биг Брадър ” към този момент е на 34 години и ясно усеща тиктакането на биологичния си часовник. Зейнеб чувствала, че няма време за губене и за неин шанс заченала бързо и безпроблемно.

Терминът й бил избран за началото на декември, а полът на бебето бъдещите родители разбрали неотдавна след обширен ехографски обзор. Бъдещият баща Стоян откровено се надявал да се снабди със наследник, само че бързо привикнал с мисълта, че чака щерка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР