Репортерката на Господари на ефира Виктория Симеонова е била подложена

...
Репортерката на Господари на ефира Виктория Симеонова е била подложена
Коментари Харесай

Репортерка от Господари на ефира се оплака, че е тормозена заради разследване на измами

Репортерката на " Господари на ефира " Виктория Симеонова е била подложена на тормоз поради журналистически следствия на скица за измами с вложения, настояват от известния уебсайт. Според тях в основата на офанзивите против нея стоят компании, за които неведнъж са предавани репортажи. В тях пострадали настояват, че са били излъгани откакто вложили посредством финансов медиатор.

Снимки на Симеонова от фейсбук профила ѝ, както и телефонният ѝ нмоер са били оповестени в уеб сайтове за секс услуги, настояват от " Господари на ефира ".

" Грозната подигравка продължава и дни по-късно с позвънявания по телефона и СМС-и с нецензурно наличие, за които репортерът е подал тъжба в ГДБОП. От уеб страниците, където са качени обявите, реагират бързо и ги смъкват след молба от страна на екипа, само че това не значи, че мигновено не се качват нови разгласи в други уеб сайтове за тормоз над репортера поради работата му по тематиката ", пишат от " Господари на ефира ".

Симеонова е създател на серия репортажи за фирма-финансов медиатор, която непрекъснато сменя имената си, настояват оттова. Материалите се излъчват още от 2018 година, когато сдружението се споделя " Глобал маркетс ". След това името е сменяно неведнъж. Заради тъжби на пострадали са формирани пет следствия за измами, споделя през 2018 година шефката на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР