Репортерката и водеща в Би Ти Ви Поли Гергушева отвори

...
Репортерката и водеща в Би Ти Ви Поли Гергушева отвори
Коментари Харесай

Водеща в bTV с интересно бизнес начинание заедно с мъжа си

 Репортерката и водеща в Би Ти Ви Поли Гергушева отвори дом за остарели хора в Петрич. Социалната активност, с която се захваща чаровната водеща, е напълно нова за нея, като дружно с нея в ръководството на институцията влиза и мъжът й Борис Мечкуев.

Преди седмици близки и другари на младото семейство честитиха отварянето на дома за развъждане на възрастни, откакто отварянето му се забавя повече от година поради пандемията от ковид.

В дома ще бъдат настанени 42-ма души, които ще могат да се възползват от 10 типа услуги, измежду които е и най-важното за тях здравно обслужване, както и денонощна аудио-визуална връзка с околните.

Домът се намира в постройката на многопрофилната болница в центъра и е в непосредствена непосредственост до градския парк. Според описанието той се намира наоколо до планина Беласица и дава невероятна гледка и обезпечава съществуването на чист и пресен планински въздух. Клиентите на дома ще могат да се радват на съвременно построени и софтуерно оборудвани стаи, ежедневни медицински грижи. Едновременно с това ще могат да се насладят на разнообразни проведени културни и развлекателни мероприятия, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране.

Любопитно е, че компанията на Мечкуев е била единствен претендент за закупуването на етаж в някогашната болница " Рокфелер ", която да бъде превърната в дом за възрастни. Регистрирана е на домашния адрес на Борис Мечкуев в столичния квартал " Слатина ". Досега компанията му, както и останалите сдружения на фамилията на Мечкуев не са имали активност, обвързвана със старешки домове, а единствено с графичен дизайн.

Независимо от това Борис включва в управлението и Поли, която е по майчинство и не е на екран сега, откакто през 2020 година роди първородния си наследник.

Двойката се среща преди години с помощта на предаването " Преди обед ", където Мечкуев е поканен да опише за пътешествието си в Южна Америка. Но до момента в който паркирал автомобила си пред малкия екран, вижда за първи път Гергушева. Тя е на работа и с интерес изслушва описа му за екскурзията, а след това поразпитава за него. Следва първа среща, любовта сред двамата пламва с цялостна мощ. Така месеци откакто замести Петя Дикова поради бременност, Поли трябваше да излезе в майчинство и беше заместена от синоптичката Натали Трифонова, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР