Репортерка на Нова Тв от Русе разкри подробности за жестокото

...
Репортерка на Нова Тв от Русе разкри подробности за жестокото
Коментари Харесай

Ето какво е направила Ери Пехливанян преди да бъде екзекутирана

Репортерка на Нова Тв от Русе разкри детайлности за жестокото ликвидиране в Русе. Както е известно, двама души ограбиха и убиха 52-годишната собственичка на верига аптеки Ери Пехливанян, разчлениха тялото й и го захвърлиха до река Русенски Лом.

" Жертвата евентуално е била следена и нямаме доказани публично данни, само че аз се пробвах да събера като съществена информация това, което се знае. На 11-и януари тя е изчезнала, на 14 януари околните й подават сигнал, че я няма. Те също са я търсили. Междувременно какво обаче се е случило, споделям още един път по непотвърдена информация. Двама мъже, най-вероятно представяйки се за служители на реда, са отишли в дома на дамата, по някакъв метод се е стигнало до такава степен, тя да отвори сейфа и да им даде пари. Според окръжната прокуратура парите са 65 000 в лв. и евро. След това дамата обаче е била отведена от вкъщи си от двамата мъже и е била изведена отвън града.

Това, което съумях да схвана, че е някъде към селата Божичен и Иваново.

Най-вероятно там е осъществено убийството и по-късно тялото е било изхвърлено в дере до река русенски Лом.

Срещу двамата арестувани са почнали всички процесуално-следствени дейности и те са си признали.

Поне единият от тях е бил разпитан пред арбитър, това разбрахме от окръжния прокурор Георги Георгиев.

След един час и половина вече ще има публично изказване на прокуратурата, тъй че по-късно в новините ще разкажем в конкретика това, което ще оповестят от държавното обвиняване. Искам да завърша с това, че има голяма вълна на съпричастност към семейство Пехливанян, защото те са известни в Русе освен като притежатели на аптеки. Жертвата е брачна половинка на Бедрос Пехливанян, който е общински консултант и е човек, който взема присъединяване в доста обществени начинания ", съобщи репортерката на Нова Тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР