Репортерът от Господари на ефира Боби Ваклинов взима хилядарка за

...
Репортерът от Господари на ефира Боби Ваклинов взима хилядарка за
Коментари Харесай

Боби Ваклинов прибира хилядарка като певец, глобиха го, че вдига шум на Слънчака

Репортерът от „ Господари на ефира ” Боби Ваклинов взима хилядарка за участията си като музикант и ди джей, научи HotArena.

Освен на екрана, колоритният шоумен се препитава и като реализатор. През уикенда той дори бе санкциониран за повдигане на звук в Слънчев бряг. Миналият петък той бил на присъединяване в клуб „ Оксижен ”, където показал и новата си ария „ Сомнамбул ”.

„ Малко преди да стартира, pаконът, олицетворен от дузина ужасно гледащи служители на реда, ми сформира акт за административно нарушаване. Актът съдържа изложение на цялата техника на пулта, разказана като моя. Бях посочен като „ шумоизточника ”, оплака се повелителят на Златния скункс. Ваклинов още не бил почнал да пее, когато блюстителите на реда се доближили до него и помолили да се легитимира. След това му съставили акт. „ В него написа, че не съм притежател на озвучителната техника, а „ посетител реализатор, разрешил и позволил озвучаване в откритата повърхност на заведението ”, жалва се репортерът, който постоянно самичък преследва и разобличавали закононарушители.

Той дефинира наказателното разпореждане като извънредно несъстоятелно, смехотворно и неуместно. „ Все още не знам в какъв размер е санкцията, само че към този момент апелирам акта ”, недоволства Ваклинов. Популярният нощен клуб „ Оксижен ” нашумя с нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов при започване на август.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР