Репортерът на Wall Street Journal Евън Гершкович получи неочакван, но

...
Репортерът на Wall Street Journal Евън Гершкович получи неочакван, но
Коментари Харесай

Евън Гершкович остава силен като приятели, семейството остава разочаровано от безсрочното задържане в Русия

Репортерът на Wall Street Journal Евън Гершкович получи непредвиден, само че въпреки всичко разочароващ удар във вторник, защото предварителното му задържане в Русия беше удължено до 2024 година Но приятелите му споделят, че той остава мощен и резервира възприятието си за комизъм, макар че лежи за неопределен срок в московски затвор.

Арестуван в Екатеринбург и арестуван от 29 март по обвинявания в шпионаж, Гершович ще остане в пандиза минимум до 30 януари 2024 година Руските управляващи настояват, че Гершкович " действайки по напътствие на американската страна, е събрал информация, представляваща държавна загадка, за активността на едно от предприятията на съветския военно-промишлен комплекс ".

Администрацията на Байдън дефинира Гершкович като „ непозволено арестуван “ и неведнъж прикани за освобождението му, а както държавното управление на Съединени американски щати, по този начин и Wall Street Journal нарекоха обвиняванията в шпионаж неуместни. Широко публикувано е мнението, че руснаците са задържали репортера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР