Репортерът на БНТ Милена Кирова достигна до къщата, където се

...
Репортерът на БНТ Милена Кирова достигна до къщата, където се
Коментари Харесай

Това е къщата, където се е самоубил Росен Ангелов

Репортерът на Българска национална телевизия Милена Кирова доближи до къщата, където се е самоубил Росен Ангелов. Мъжът бе упрекнат в убийството на шестима души в Нови Искър и беше разгласен за общодържавно търсене. Операцията по издирването му продължи близо една седмица. Тишина и пустота. В село Луково можеш да вървиш с километри и да не срещнеш никого. 
Повечето къщи са празни, изоставени, порутени - положително леговище. При претърсването на региона от полицията униформените най-вероятно са отбелязвали тестваните къщи с хикс. По стени, порти и пощенски кутии виждаме зачеркването с тебешир. И там на осмия километър пешком през гората срещаме Бай Любчо. Виждал обвинения Росен в селото. Определя го като спокоен човек.
След присъдата на Росен Ангелов от 2009 година, полицията няколко пъти е проверявала адреси в Добричко, София и Своге. Още тогава хора от обкръжението му са знаели, че Ангелов се търси, само че не потърсили полицията, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

След убийството в Нови Искър в полицията са постъпили голям брой сигнали от хора, които разпознали Росен от фотосите, оповестени в медиите. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че балистична експертиза би трябвало да потвърди дали гилзите, открити към тялото открито през вчерашния ден, са като тези, с които е осъществено шесторното ликвидиране.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР