Репортер от Западна Вирджиния, САЩ беше блъсната от кола по

...
Репортер от Западна Вирджиния, САЩ беше блъсната от кола по
Коментари Харесай

Джип блъсна журналистка по време на предаване на живо, все пак тя довърши репортажа

Репортер от Западна Вирджиния, Съединени американски щати беше блъсната от кола по време на предаване онлайн в сряда, като автомобилът я блъсна откъм гърба и я събори на земята, само че въпреки всичко тя скочи на крайници, увери всички, че е добре и довърши репортажа си.

Видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира Тори Йорги, публицист от WSAZ-TV, която беседва с водещия в студиото Тим Ир за спиране на водопровода в Дънбар. Йорги тъкмо се кани да отговори, когато джип я връхлита и я запраща на земята.

" We`re good, Tim. "

„ Боже мой! Току що ме блъсна кола, само че съм добре. Току-що ме блъсна кола, само че съм добре, Тим “, споделя разтърсената Йорги. Тя няколко пъти увери всички, че е добре, изправи се и даже увери шофьорката на автомобила, който я блъсна, че е добре и я назова „ блага “, тъй като е обезпокоена за нея.

„ Уау, това ти се случва за първи път по малкия екран, Тори “, сподели водещият Ир, до момента в който изглеждаше угрижен за сътрудника си.

Междувременно се чува по какъв начин Тори Йорги няколко пъти повтаря „ Добре съм “, до момента в който камерата също е ударена и съборена встрани. „ Това е живото предаване. Всичко е наред “, споделя репортерката, която работи за WSAZ-TV от три години. Тя прибавя: „ Всъщност и до момента в който бях в колежа ме блъсна кола, тъкмо по същия метод. Толкова се веселя, че съм добре “.

Докато предаването онлайн продължаваше, Ир попита Йорги къде е била хвърлена от колата, тъй като е изчезнала след удара. „ Дори не знам Тим “, сподели очевидно разтърсена Йорги, като попита някого отвън камерата къде е паднала.

„ Животът ми просто мина като на филм пред очите ми. Но това е, предаваме онлайн и всичко е наред “, добави Йорги, усмихвайки се. „ Мислех, че съм на безвредно място, само че явно може да се наложи да преместим малко камерата “. След като настрои камерата, Йорги сподели: „ Тази жена обаче беше толкоз блага, беше случай, не беше преднамерено “.

Удивителното е, че въпреки да беше блъсната от джип и хвърлена на земята Тори Йорги продължи репортажа си. Водещият Тим Ир разкри по-късно в профила си в обществената мрежа Twitter, че не е видял, че Тори е ударена и можел единствено да чува какво става. „ Въпреки че тя скочи незабавно и сподели, че е добре, аз към момента бях обезпокоен за нея “, споделя той и увери, че по-късно момичето е откарано в болница за обзор. Самата кореспондентка написа в туитър, че е поласкана от множеството пожелания за бързо излекуване и увери, че се усеща добре.

Wow. I am flattered by the kindness and well wishes. I am feeling fine, just a little sore! Thank you all so much.

For the record: couldn’t see what was happening in that moment. He is one of the kindest people I know, and was first to call to check on me.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР