Репортер на „Уикенд” видя плеймейтката да пали цигара и жадно

...
Репортер на „Уикенд” видя плеймейтката да пали цигара и жадно
Коментари Харесай

Бременната Златка пуши като комин

Репортер на „ Уикенд” видя плеймейтката да пали цигара и жадно да гълтам тютюневия пушек, без да се тормози, че към този момент е в напреднала бременност. Запознати издават, че това не е еднократен случай и едрогърдата хубавица постоянно посягала към никотиновите папируси.

Възлюбената на Благой Георгиев - Джизъса не възнамерявала да се отърве от неприятния табиет. Тя понижила броя на изпушените цигари, но й било мъчно да ги спре изцяло.

„ Тютюнопушенето по време на бременност поврежда здравето както на майката, по този начин и на плода. Повечето отрови се предават на зародиша през плацентата”, разясняват експертите. Личният гинеколог на бъдещата майка също я предизвестил за заплахите от цигарите, но тя не се вслушала в съвета му.

Макар че коремът на Златка е повишен доста, тя продължавала да пътува на дълги дистанции и да кара персоналния си автомобил. Райкова не се тормозила от невнимателните водачи по пътищата и самоуверено натискала педала. Наскоро с мъжа й се завърнаха от отмора в Гърция и през половината път плеймейтката управлявала колата.

В южната ни съседка Златка се погрижила за златистия си тен в бански с изрязано деколте. Доскоро тя криеше, че чака дете от поверие, само че към този момент не се тормози да демонстрира корема си. От фотосите, които разгласява в обществената мрежа се вижда, че Райкова е в отлична форма и към този момент е качила малко килограми, макар че бременността й напредва.

Сега бъдещата майка престанала да се тормози и гордо пъчела наедрелия си стомах. Тя с неспокойствие очаквала появяването на най-малкия член от фамилията и се подготвяла за раждането.

Джизъса също се вълнувал, само че пък имал и някои паники, най-много финансови. След края на спортната си кариера Георгиев останал без сигурни приходи и в този момент се чудел по какъв начин да припечелва, с цел да поддържа висок стандарт на живот. Накрая решил да последва образеца на годеницата си и да се преквалифицира в дизайнер, като пусне на пазара своя сбирка от мъжки дрехи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР