Репортер на Plovdiv24.bg е на мястото на ВиК проблема на

...
Репортер на Plovdiv24.bg е на мястото на ВиК проблема на
Коментари Харесай

ВиК: Псуват ни! Пловдивчанин: Това е терор!

Репортер на Plovdiv24.bg е на мястото на ВиК казуса на улица " Богомил 87 ", който продължава повече от 24 часа. Припомняме, че стотици пловдивчани в региона нямат вода от през вчерашния ден сутринта.

Ето какво сподели пред камерата ни ръководителят на плана инж. Атанас Чилингиров:

Надявам се до час-два най-много казусът да бъде решен, вървим към благополучен край. Цяла нощ са работили момчетата. Като знам какъв брой хора псуват в този момент... В момента връзките се напасват. Има водоноски на обекта, и на улица " Радко Димитриев " няма вода, на прилежащите улици също. Засегнат е огромен регион. Връзката не е класическа - не е чугун в чугун, а е по-нестандартна. След като я създадем, решаваме казуса веднъж вечно. Много е безценен този магистрален тръбопровод и интервалът му на прилагане е доста по-дълъг от елементарните.

Междувременно с редакцията ни се свърза наш постоянен четец, който ни написа следното:

Спрете терора над ул. " Богомил "! От може би месец сме подложени на гнет от страна на ВИК и на незнайната строителна компания (с непрекъснати служащи 4-ма индивида, пиещи бира от 12 до 16 часа). Като безсънен раздразнителен и доста, но доста сърдит жител желая да задам няколко въпроса:

1. Как по този начин решихте от през вчерашния ден за през днешния ден да разкопаете една здрава улица, и то нацяло без никакво предизвестие. (имаше хора с блокирани автомобили)

2. Защо след разкопаването не осигурихте обходен маршрут за живеещите на улиците " Богомил " 100-110 и " Гълъбец ", а беше належащо сами да заравяме дупки, с цел да може да изкараме колите си, също по този начин на няколко пъти кола за спешна помощ отхвърли да посети горепосочените адреси, тъй като " щели да си разбият колите ".

3. Докога ще се криете зад всякакви " непознати компании " и подчинени и няма да поемете отговорност.

На няколко пъти са отправяни молби към двамата господа (кмета на " Източен " и кмета на Пловдив - бел. ред.) да посетят квартала и да се срещнат с него в комфортно за тях време и място(естествено не са получени нито отговори, нито входящи номера на входираните такива в общината-практиката която очевидно е нормална).

Надявам се господин Стоянов и господин Димитров осъзнавате, тъкмо кой квартал в надлежно кои град управлявате. Ако не сте на ясно може да заповядате с цел да отговорите обществено да въпросите и да ви разясним тъкмо защо иде тирада.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР