Репортер на Нова телевизия попадна в много неприятна ситуация, но

...
Репортер на Нова телевизия попадна в много неприятна ситуация, но
Коментари Харесай

Заразен с вируса мъж смая репортера на Нова тв

Репортер на Нова телевизия попадна в доста неприятна обстановка, само че все пак съумя да преодолее суматохата и да реагира професионално. 



Кореспондентът на медията Антон Чавдаров бе пред Триажния кабинет в Дупница, с цел да види дали към момента там има безвъзмездни проби. Междувременно пред постройката имаше опашка с искащи да се тестват за вируса, съобщи Блиц. 

Той стартира да разяснява с присъстващите за какво са там, само че не очакваше какво ще се случи две минути след началото на репортажа. Чавдаров се приближи до един мъж, който стоеше малко в страни от опашката и без маска и реши да го попита и той ли е пред кабинета за тест. Мъжът обаче го шашна с думи: " Стойте по-далеч от мен. Почти несъмнено съм с ковид. Излязох от работа, с цел да се тествам, тъй като не съм добре. Прекарал съм болестта, само че очевидно ме повтаря ", сподели той. 

Репортерът обаче реагира невъзмутимо и вместо да отиде при различен човек, отстъпи крачка обратно и протегна микрофона повече, с цел да довърши репортажа си. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР