Репортер на Флагман.БГ беше нападнат при изпълнение на служебните си

...
Репортер на Флагман.БГ беше нападнат при изпълнение на служебните си
Коментари Харесай

Участници в катастрофа нападнаха репортер пред патрул на КАТ

Репортер на Флагман.БГ беше атакуван при осъществяване на служебните си отговорности, отразявайки злополука пред „ Механотеникума “ в Бургас! При случая синьо БМВ беше блъснало пикап „ Пежо “ след неразрешен противоположен завой, оповестява Флагман бг. След ПТП-то на бул. „ Стефан Стамболов “ небрежно се събира група от над 10 души. БМВ-то седма серия беше с покрити номера. При идването си нашият кореспондент се легитимира и стартира да снима провалите по двата автомобила. Той търпеливо изчаква притигането на патрул на КАТ, с цел да не нагнетява напрежение и се доближава до огънатото БМВ.

Това отключва експанзията на натрупалите се мъже Журналистът бързо е опасан от татуирани здравеняци, които стартират да го блъскат и да сипят закани: „ Изтрий фотосите или ще те пребия! “, „ Вече съм бил в пандиза и не ми е проблем да те утрепя, след това да те излежа! “, „ Ти не знаеш кой съм аз, ще ти разбия главата! “.

Изведнъж юноша с татуирани ръце се отделя от групата и удря журналиста с пестник в гърдите! Цялата обстановка се разиграва пред погледите на десетки очевидци на спирката на „ Механотехникума “ и двама катаджии, които не реагират по никакъв метод на проявената експанзия. Едва по-късно, когато нашият сътрудник им декларира изрично, че няма да остави нещата по този начин и ще подаде тъжба в полицията, те викат на мястото на случая свои сътрудници. След 5 минути идва патрул от Второ РУП, който записва данните на част от нападателите.

Присъствието на служителите на реда обаче въобще не стряска младежите, които не престават със заканите. „ Ще ти отворя черепа! “, „ Ще те утрепя! “

След случая нашият кореспондент разказа в детайли случая в тъжба против нападателите. Редакцията чака способените органи да си свършат работата!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР