Репликата, за която ме изгониха, е записана в стенограмата. "

...
Репликата, за която ме изгониха, е записана в стенограмата. "
Коментари Харесай

Антон Кутев: Борисов и Цветанов да платят делата, които България е загубила заради тях в Страсбург

Репликата, за която ме изгониха, е записана в стенограмата. " Днес към този момент не си за тук ", споделих на господин Главчев. Тази имитация съгласно господин Главчев оскърбяха Народното събрание, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев, който през вчерашния ден беше остранен от съвещанието на Народно събрание.
"Според господин Главчев моята имитация наскърбява Народното събрание и Министерския съвет. Според мен това не е по този начин ", сподели още социалистът и добави: "Най-вероятно Движение за права и свободи ще поддържат настояването на оставката на Димитър Главчев. Те ще ни поддържат с подписите си. "
"Корнелия Нинова беше изгонена, тъй като сподели, че съгласно нея министър-председателят тотално разрушава институциите в България. Къде другаде, в случай че не в Народното събрание, да го каже това най-големият опозиционен водач ", попита Антон Кутев.
Искам министър-председателят да пристигна в Народното събрание, съобщи още Кутев. Той приказва за това, че в Народното събрание обитават наркотрафиканти. "Когато Борисов каже какво е имал поради с внушенията си, аз персонално ще заведа дело против него, дружно с депутатите от Българска социалистическа партия, и ще го осъдя ", заключи социалистът.
Искам да попитам по кое време Цветанов и Борисов ще платят парите на страната, за каузи по тяхна виновност, по които страната е наказана в Страсбург, съобщи Кутев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР