Репликата, за която ме изгониха е записана в стенограмата. "

...
Репликата, за която ме изгониха е записана в стенограмата. "
Коментари Харесай

Антон Кутев: Искам министър-председателят да дойде в парламента

Репликата, за която ме изгониха е записана в стенограмата. " Днес към този момент не си за тук ", споделих на господин Главчев. Тази имитация съгласно господин Главчев оскърбяха националното заседание. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев, който през вчерашния ден беше остранен от съвещанието на Народно събрание.

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила му сподели няколко неща. Тя цирира премиера, който назовава депутатите "безделници ". Не може поради тази имитация да изгониш шефа на опозицията. Къде отива демокрацията, в какво се трансформираме, съобщи Антон Кутев.

Искам министър-председателят да пристигна в Народното събрание, съобщи още Кутев. Той приказва за това, че в Народното събрание обитават наркотрафиканти.

Искам да попитам по кое време Цветанов и Борисов ще платят парите на страната, за каузи по тяхна виновност, по които страната е наказана в Страсбург, съобщи Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР