Репликата получи Джей Рейнър, редовен рецензент на Masterchef във версията

...
Репликата получи Джей Рейнър, редовен рецензент на Masterchef във версията
Коментари Харесай

Дуели в кухнята

Репликата получи Джей Рейнър, постоянен рецензент на Masterchef във версията на Военновъздушни сили. Рейнар разкритикува стила на Рамзи като водещ на най-новото кулинарно шоу Future Food Stars, което потегли по Военновъздушни сили при започване на март. Знаменития занаятчия готвач, притежател на голям брой награди Michelin, постоянно провокира трагични конфликти с участниците, довеждащи някои от тях до сълзи.

По този мотив Рейнар туитира: „ Това ли е всичко, което можете, Гордън Рамзи? Да крещите на хората, да ги ругаете, да ги унижавате, да ги карате да плачат? ”

След по-малко от половин час 55-годишният Рамзи отговори: „ Джей, твоята професионална работа е да се тъпчеш на гърба на страхотни готвачи. Кога ще си намериш същинска работа? Довиждане ".

Социалните мрежи подеха полемиката. Един консуматор написа: „ Честно казано не разбирам за какво готвенето би трябвало да върви с токсична неустрашимост. Не сте в армията, момчета, просто варите броколи ”. Друг счита, че непотребният драматизъм, омаловажаването на резултатите и униженията са скучен рекламен трик и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР