Репликата не е обидна. Трябва човек да я прочете. То

...
Репликата не е обидна. Трябва човек да я прочете. То
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата

" Репликата не е обидна. Трябва човек да я прочете. То е специалност. Тя не беше отправена към българските дами. Аз се извиних, в случай че някой се е припознал ", изясни още някогашният народен представител от ГЕРБ.

И обясни за какво счита, че въпросната Галя от посолството ръководи - обадила се на сътрудниците му от парламентарната група, когато той им споделил, че ще се отдръпна с достолепие.

" От ГЕРБ ми оповестиха, че госпожа Галя се обадила от посолството да пита какво вършат с мен. За мен пита дамата какво ще ме вършат. Не я знам коя е . Г-жа Сачева е споделила пред сътрудници, че тя се е обадила от посолството, на нея, на герберите. Щом тя се обажда в Народното събрание, кой да я ръководи, различен аз не виждам ", заключи Рашидов. И описа, че тогава не е потърсил Бойко Борисов, с цел да приказва с него за това. " Отдавна мислех да се отдръпва, с цел да се отдам на моето занятие ", стимулира се някогашният ръководител на Народното събрание. След абсурда му се обадили единствено един-двама, към този момент някогашни фрагменти на ГЕРБ. Вежди Рашидов акцентира още, че сега в ГЕРБ са едни хора, които той не познава. " Поддържам връзки с хора от 2009 г, в този момент са други хора, които ги нямаше, когато правехме ГЕРБ през 2009 година ", сподели Рашидов.

Той разяснява и войната сред институциите, разгоряла се още веднъж с офанзивата на Делян Пеевски против Румен Радев. " Аз съм за това огромните мъже да прекратят абсурда, той не е потребен за страната. Това е пътят да деморализираме цялото общество. Големите политици да намерят път ", прикани Вежди Рашидов.

" За ролята на Пеевски Доган би трябвало да питате. Навремето аз съм бил доста огромен негов критик. Един път се сдобрихме в Народното събрание ", описа някогашният народен представител от ГЕРБ. На този диалог двамата се разбрали, че нямат нищо неприятно един против различен. " Зад този човек стои прагматично и мъдро мислещ човек. Аз единствено не разбирам за какво му е тази война сега ", разяснява Рашидов за войната с президента.

Вежди Рашидов даде да се разбере, че не утвърждава и орязването на пълномощия на президента с поправките в Конституцията. " Те дообезглавиха една институция - да се лишават пълномощия. Президентът не е кукла на конец ", сподели противоречие с решенията на болшинството някогашният народен представител от ГЕРБ.

И направи отпратка към закона " Магнитски " с коментара, че нищо не произтекло от оповестението на имената в листата. " Хвърлиха една дъвка да я дъвчем всички, за Магнитски. Какво се случи? Случи ли се нещо? Не " , заключи Рашидов.

Намекна още, че не утвърждава демонтажа на Паметника на Съветската войска, като укори телевизионните водещи, че канят всякакви анализатори по тематиката, само че не се сетили да се извърнат към хората, които схващат от монументи. " Никой не се сети, че има Съюз на българските художници, викнете един ваятел да ви каже, че с флекс не се реже ", безапелационен беше скулпторът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР