Репликата Крим е руски трябва да отекне навсякъде. Тя вече

...
Репликата Крим е руски трябва да отекне навсякъде. Тя вече
Коментари Харесай

Митов: Думите на Радев за Крим трябва да отекнат навсякъде

Репликата Крим е съветски би трябвало да отекне на всички места. Тя към този момент отекна, Този президент би трябвало да бъде подложен в дипломатическа картина, до момента в който не се научи да произнася думите Крим е украински. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред BTV

Според Митов човек не може да претендира, че почита върховенството на правото и да не разпознава за какво Крим не е съветски.
 Радев: Няма драма, въпросът е явен - сега Крим е съветски
Радев: Няма драма, въпросът е явен - сега Крим е съветски

Турция била значим сътрудник, само че намесата в изборите ни е неприемлива

Той счита, че на изборите против ГЕРБ е била ангажирана цялата страна, а Бойко Рашков тормозил редовно, брутално и на ръба на закона последователи на партията, пробвайки се да ги откаже от това да отидат да гласоподават.

" Бойко Рашков беше началник на предизборния щаб на Румен Радев и от самото начало се занимаваше с това да откри метод неговият патрон да завоюва изборите. Той не се поколеба да пристигна и до ръба на етнически спор и , единствено и единствено да прокара внушението, че работим с Движение за права и свободи по този начин, че хиляди гласове в Турция внезапно да се излеят в кошницата на проф. Герджиков на втори тур. Цялата митология се унищожи на втория тур ", сподели още Даниел Митов.

По думите му ниската изборна интензивност не дава положителни вероятности за легитимността на президента.

" Не знаем дали ще се сформира държавно управление, партии, които са толкоз разнообразни по какъв начин ще намерят сечение посред и ще се схванат за политическите цели и управническата стратегия ", разяснява още Митов във връзка договарянията за сформиране на новия кабинет.
 Политическа партия стартира полемика за реализиране на съдружно съглашение
Политическа партия стартира полемика за реализиране на съдружно съглашение

Поканени са да вземат участие представители на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР