Rep. Мат Розендейл отново се кандидатира за Сената в Монтана,

...
Rep. Мат Розендейл отново се кандидатира за Сената в Монтана,
Коментари Харесай

Мат Розендейл стартира кампания за Сената на Монтана, поставяйки началото на разногласни първични избори на Републиканската партия

Rep. Мат Розендейл още веднъж се кандидатира за Сената в Монтана, като даде подтик на объркана борба за републиканската номинация, която доста партийни водачи се надяваха да избегнат в щат, който може да промени партизанското равновесие на силите в камарата.

Розендейл, който не съумя да смъкна сенатора Джон Тестър през 2018 година, публично даде поръчка за реванш с трикратния демократ в петък.

" Постигнахме страхотни достижения в Камарата, единствено с цел да ги види по какъв начин умират от ръцете на Мич Макконъл и Чък Шумър в Сената “, сподели Розендейл в обява на X, откакто подаде документи за конкуренцията. „ Жителите на Монтана желаят сенатор, който се бори за НИЕ, ХОРАТА, а не за картела на окръг Колумбия! “

Влизането на Розендейл в конкуренцията го изправя първо против някогашния военноморски тюлен Тим Шийхи, политически новопостъпил, подкрепян от Националния републикански сенаторски комитет и други основни фигури от властта.

„ Жалко е, че вместо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР