Rep. Марджъри Тейлър Грийн (Джорджия) нарече колегата си представител на

...
Rep. Марджъри Тейлър Грийн (Джорджия) нарече колегата си представител на
Коментари Харесай

Грийн нарича колегата от Републиканската партия p—-

Rep. Марджъри Тейлър Грийн (Джорджия) назова сътрудника си представител на Републиканската партия Даръл Иса (Калифорния) във вторник, откакто той я атакува за неналичието на „ зрялост и опит “, с цел да разбере верния метод за гласоподаване за импийчмънт против министъра на вътрешната сигурност Алехандро Mayorkas.

В обява в X, някогашен Twitter, Грийн включи мем на някогашния президент Тръмп, казвайки: „ Тя сподели, че той е п—-. “ Мемът беше отговор на различен пост от нейния формален акаунт в House X, който също нападна Issa.

„ Darrell Issa е прав, аз съм работлив член на Конгреса, който слага американския народ преди всичко. Но всички знаем какво липсва на Даръл Иса… “, разгласява Грийн, преди да включи емотикони на пет разнообразни спортни топки.

Иса се отбрани във вторник сутринта против рецензиите – изключително от Грийн – за гласуването му за отсрочване на импийчмънта мярка за Mayorkas назад в комисията. Той се причисли към седем други републиканци и демократи, които гласоподаваха срещу мярката в понеделник.

Попитан какво мисли той, като умел член на Конгреса, за проекта на Грийн да внесе привилегирована резолюция по отношение на импийчмънта на Майоркас, Иса нападна нейната „ зрялост и опит “.

„ Историята на привилегированите решения е, че те се вземат от водача на болшинството или водача на малцинството. Привилегированите резолюции не са - исторически не са били - взети от един член. И когато идват от един член, те най-често се отнасят до комисията, както беше през вчерашния ден “, сподели той.

„ Знаете ли, вижте, Марджъри Тейлър Грийн е работлив член на Конгреса. Но на нея, имам вяра, й липсва зрелостта и опитът, с цел да разбере какво желае и какъв брой зле готови бихме били ние, с цел да го създадем за малко предупреждение на пода “, продължи той.

Иса отбрани гласуването си за налагане на мярката за импийчмънт, като означи, че другите членове на Републиканската партия, които са го създали, са най-вече опитни ръководители или някогашни ръководители с дълготраен опит в метода, по който тези дейности нормално протичат. Той сподели, че би бил подготвен за такова гласоподаване на импийчмънт, стига да премине през процеса.

„ Всички осъзнаваме, че правенето на това в постоянен ред е вярното нещо. А импийчмънтът в Комитета на целия състав без предупреждение би бил просто безпорядък “, сподели той, имайки поради вероятността за импийчмънт в залата.

„ Ако има съображение за импийчмънт на всеки, това би трябвало да се направи по консултативен метод “, сподели той. „ Ако се стигне до правосъдната власт за изтезанието, аз послужвам в тази комисия и нямам проблем да го създадем. Имам проблем с това, че го вършим зле, изключително когато знаем, че множеството пъти тези неща са мъртви при идването си на партизанска основа в Сената. “

Напрежението е високо измежду републиканците в Камарата след свалянето на тогавашния Говорителят Кевин Маккарти (R-Калифорния) при започване на предишния месец и последвалите битки на групата да го размени преди възможното избиране на реп. Майк Джонсън (R-La.).

Също във вторник, респ. Тим Бърчет (Тенеси), един от републиканците, които гласоподаваха за отнемането на чукчето на Маккарти, преследва някогашния ръководител в коридора на Капитолия, откакто го упрекна, че го е блъснал с лакът.

„ Стоях там и Маккарти ме удари с лакът откъм гърба “, сподели Бърчет пред кореспонденти след конфликта.

„ Казах, „ Хей, защо, по дяволите, би го направил? “ И той се държеше като „ О, не съм направил нищо, знаете ли, и той просто би трябвало да се прибере назад в Южна Калифорния, ” добави той.

За последните вести, времето, спорта и поточно видео, отидете в The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР