Rep. Бари Мур победи конгресмена Джери Карл в редки първични

...
Rep. Бари Мур победи конгресмена Джери Карл в редки първични
Коментари Харесай

Републиканецът от Алабама става първият титуляр в Камарата на представителите, който губи предварителни избори през 2024 г.

Rep. Бари Мур победи конгресмена Джери Карл в редки първоначални избори сред титуляр против титуляр на Републиканската партия, подтикнати от решение на Върховния съд, принуждаващо Алабама да одобри преначертани конгресни региони, планове на NBC News.

Moore's Super Победата във вторник е победа за Групата на свободата на Дома на представителите – групата от крайнодесни, настроени против властта бунтовници, които постоянно се сблъскват с управлението на Републиканската партия и чийто супер PAC поддържа Мур. Конгресмен Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga., някогашен член на Freedom Caucus, води акция дружно с Мур през уикенда в Алабама.

Карл, член на авторитетния Комитет за бюджетни заеми и Републиканското изследване комитет, е по-тясно обвързван с бизнес крилото на партията.

Както Мур, по този начин и Карл бяха определени за първи път в Конгреса през 2020 година Бившият президент Доналд Тръмп поддържа и двамата мъже в кандидатурите им за преизбиране през 2022 година, само че о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР