РЕНТЪН, Вашингтон. - От близо пет години Джей Сунг знае

...
РЕНТЪН, Вашингтон. - От близо пет години Джей Сунг знае
Коментари Харесай

Баща продължава да се бори да върне детето си у дома след отвличането преди 5 години

РЕНТЪН, Вашингтон. - От близо пет години Джей Сунг знае къде се намира отвлеченият му наследник и кой го е отвел го е надалеч, само че никой не е съумял да му върне детето му.

През 2019 година Джей Сунг споделя, че се е съгласил да разреши на някогашната си брачна половинка Минджунг Чо да вземе 3-годишното им дете наследник, Браян, в Корея.

Сунг споделя, че Брайън е трябвало да бъде в страната за три седмици, само че съвсем пет години по-късно той към момента се бори да върне сина си.

„ Спомням си този ден, той се повтаря в съзнанието ми съвсем всяка вечер и най-голямата ми неточност беше да го пусна да отиде в Корея. Просто имах вяра, че законът и наредбите ще работят по метода, по който би трябвало “, сподели Сунг.

Сунг споделя, че Чо му пречи да има контакт със сина си, който съгласно Сунг е жител на Съединени американски щати и върху който Сунг има цялостно настойничество.

„ Той въобще знае ли къде е баща? Той въобще знае ли кой е татко? Какво споделят на Брайън? Знае ли въобще за какво е трябвало да израсне без татко си ", сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР