РЕНТЪН, Вашингтон (AP) — Ако сезонът се разглежда на четвърти,

...
РЕНТЪН, Вашингтон (AP) — Ако сезонът се разглежда на четвърти,
Коментари Харесай

След 4 поредни загуби Seahawks знаят, че четвъртата четвърт от сезона им трябва да е почти перфектна

РЕНТЪН, Вашингтон (AP) — Ако сезонът се преглежда на четвърти, както обича да прави Пийт Карол, тогава третата четвърт беше цялостна злополука за Сиатъл Сийхоукс и четвъртата четвърт би трябвало да бъде съвсем съвършена за тим, който вярваше, че е от плейофен диаметър, с цел да реализира задачата си.

Сиатъл загуби четвъртия си следващ мач в неделя, 28- 16 до Сан Франциско, друго показване, което разшири голямата разлика сред 49ers и Seahawks в NFC West. Загубата на четири следващи мача е първа за Карол в неговия мандат в Сиатъл и смъкна Сийхоукс (6-7) под.500.

Претърпяната нова загуба беше задоволително дразнеща за Карол. Но методът, по който се случи, с провалени задания и пропуснати покрития в отбрана, наподобява остави треньора по-обезпокоен от нормално.

„ Това беше в действителност разочароващо, тъй като това беше късмет да победим тези момчета на тяхно място. Имахме късмет да го създадем “, сподели Карол. „ Движехме футбола задоволително добре, с цел да спечелим няколко точки на таблото. Щяхме да ги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР