РЕНО, Невада (AP) — Служителите на изборите в Невада могат

...
РЕНО, Невада (AP) — Служителите на изборите в Невада могат
Коментари Харесай

Невада може да започне да събира бюлетините по-рано в деня на изборите за по-бързи резултати

РЕНО, Невада (AP) — Служителите на изборите в Невада могат да стартират да събират персонално гласовете в деня на изборите, когато дойдат, вместо да чакат затварянето на изборните секции в опит да изведе резултатите по-бързо, съобщи в сряда държавният секретар на Демократическата партия Сиско Агилар.

Агилар се базира на щатския закон, като направи рекомендацията към длъжностните лица по изборите в окръга, която включва и извеждане на бюлетини по пощата, защото предварителното гласоподаване е в ход. Препоръките се отнасят както за първичните избори в Невада на 11 юни, по този начин и за общите избори през ноември.

Промените биха могли да оказват помощ за потушаване на безпокойството от близки надпревари в западен щат, прочут с тънки маржове. Нацията наблюдаваше деликатно Невада през 2022 година за изхода от конкуренцията за Сената на Съединени американски щати, която беше решена с по-малко от 8000 гласа, защото окончателните бюлетини по пощата бяха преброени, откакто бяха уредени други надпревари на бойното поле....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР