Рени вече пребори разочарованието, в което тънеше след проваления си

...
Рени вече пребори разочарованието, в което тънеше след проваления си
Коментари Харесай

Рени след 2 години без връзка: О-о-о, как ми се иска да има мъж до мен!

Рени към този момент пребори разочарованието, в което тънеше след проваления си брак с Борис Пилософ, и лъчезарната усмивка още веднъж грее на лицето й, видя HotArena. При една от последните си медийни изяви певицата, която има двама сина от към този момент някогашния си мъж, за следващ път показа за сложния интервал след развода, само че и акцентира, че през днешния ден се усеща по-добре от всеки път.

Рени е съумяла да възроди кариерата си, която преди време заряза, с цел да се отдаде на фамилията си. Освен това сполучливо съчетава работата с майчинството. Единствено й тежи неналичието на мъжка милувка и опора в живота й. Въпреки упованията, че след горчивия си опит се е отказала от любовта, певицата се надява скоро да срещне половинката си. 

„ О-о, по какъв начин ми се желае да имам мъж до мен, само че нямам! Много е мъчно, изключително човек с моята професия… Плашат се даже да ме заговорят ”, показа Рени и добави, че е безусловно подготвена за ново начало. Проблемът е, че множеството мъже били нерешителни и плашливи, изключително когато имат отсреща си мощна жена. „ А пък аз считам, че съм мощна, тъй като се оправям с много неща и обстановки в живота си, започнах от нулата и и все пак се оправям. А мъжете се плашат от такива решителни дами. Не виждам за какво! Аз нямам нищо срещу даже да има по-слаб мъж до мен. Важни са любовта, отношението, човек да те кара да се усмихваш, да се чувстваш добре и свободен, да не те лимитира ”, споделя тя. 

Тъкмо това бил един проблемите в брака й. Рени живя със синовете си дълги години в Израел по гледище на някогашния си мъж, а когато се завърна, животът й се прекатурна. Оказа се разведена и без пукната пара. Още тогава се говореше, че при раздялата е изгубила всички спестявания и парцели, с които се бе сдобила, с помощта на сполучливата си фолк кариера до преди да се омъжи. „ От този брак получих единствено двете ми деца. Обикновено дамите лъжат мъжете и им взимат всичко, само че при мен се получи противоположното. Какво да се прави - орис! ”, признава изпълнителката на „ Като птица ”.
Допълнителен удар Рени получила от някои свои сякаш близки другари, които я изоставили в най-тежкия й интервал. Предателството им било много мъчително за певицата, само че пък и мотив да отсее не откровените хора от тези, които държат на нея и я поддържат.

„ Имам възприятието, че съм била като омагьосана ”, споделя Рени за проваления си брак. Така или другояче този интервал е отминал и през днешния ден тя още веднъж е стъпила на краката си: „ И съм в действителност щастлива и към този момент удовлетворена от живота, които имам ”. Остава единствено да откри любовта. Рени не губи вяра, въпреки да акцентира какъв брой е комплицирано, защото критерият й се качва с годините, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР