Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не

...
Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не
Коментари Харесай

Рени взе тлъст бакшиш от сръбски бизнесмен

Рени продължава да бъде една от извънредно търсените певици освен в България, само че и в прилежаща Сърбия. Тя има невероятни достижения през годините с някои от най-популярните песни в жанра, като " Като птица ", " Плакала съм " и " Искам те ".

Когато разгледате нейната страница във " Facebook ", елементарно се вижда, че изпълнителката е една от най-желаните участнички на събития. От началото на 2023 година, тя е изпълнила над 100 участия както у нас, по този начин и в Сърбия, което е величествен брой по отношение на други реализатори сега.

Според информацията, хонорарът за участията ѝ не е от най-достъпните и тя се предлага сега на цена от 4000 до 5000 лв., а по празничните дни цената даже доближава до 10000 лв..

Също по този начин, приказва се, че на едно от участията си в един именит хотел в София, певицата е изпяла няколко пъти своята ария " Като птица " на сръбски език за един сръбски предприемач. За тази изява, тя освен получила хонорара си, само че и огромна сума бакшиш.

През тази година, Рени закупи два значими парцела - един в България и един в Гърция. Също по този начин, от някои познати разбрахме, че тя ще издаде нова ария скоро, която ще е дует с нейната най-верна и другарка в фолк средите - Деси Слава. Според доста хора в жанра, тази ария ще се отличава като огромен шлагер, защото и двете певици са измежду най-популярните реализатори в стила, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР