Рени намекна, че е сгодена. Щастието обича тишината, така потвърждава

...
Рени намекна, че е сгодена. Щастието обича тишината, така потвърждава
Коментари Харесай

Позабравена поп-фолк певица най-накрая откри любовта

 Рени загатна, че е сгодена. " Щастието обича тишината ", по този начин удостоверява новината и самата тя, която в последните обикаля медиите, с цел да показва фолклорната си ария " Празник ". Само че вниманието е ориентирано повече към годежния пръстен с елмаз на ръката й.

Рени няма по какъв начин да го скрие, защото бижуто се вижда от пръв взор. Издава я и необятната усмивка, толкоз добре позната на феновете й. Всички те ликуват, както и майка й, и околните й другари, които бяха до нея по време на тежкия бракоразвод с Борис Пилософ, който е татко на двамата й сина. 

Рени настойчиво отхвърля да каже кой е годеникът й, само че в сектора бързо разучиха, че по всяка възможност той е състоятелен сръбски предприемач. Според слуховете, изпълнителката на " Като птица " срещнала бъдещия си втори брачен партньор предходната Нова година. Миналият декември Рени гостува в Сърбия, където дебютира преди 20 години, само че почитателите й там, а и сътрудниците й, не престават да я помнят и да й се радват. Рени взе участие в новогодишната стратегия на сръбската DMSAT TV, а дни по-късно се включи и в празнично издание на предаване по " Хепи тв " с Ера Ойданич, с който на времето изпяха шлагера " Мерцедес ". Именно около това посещение в Сърбия, тя е срещнала годеника си. 

Кой е той към момента е тайнственост, само че в сектора се приказва, че е състоятелен локален предприемач.

Рени е извънредно щастлива, проличава и по усмивката й, и по вдъхновението, с което взе да твори нови песни. Певицата върна вярата си в любовта, откакто през 2016 година дефинитивно се разведе с бащата на двамата й сина. След тази раздяла, Рени бе освен разочарована в персонален проект, а и бе изправена пред предизвикването да възвърне позициите си на музикалната сцена. В сектора е обществена загадка, че певицата тогава имала и съществени финансови компликации. Причината е, че тя загърби кариерата си, с цел да замине в Израел с двамата си сина. Рени считала, че мъжът й ще пристигна при тях, само че това по този начин и не се случило. 

" Бях в депресия… Доста дълго време се убеждавах, че всичко е наред ", призна изпълнителката.Един ден огромният й наследник я попитал за какво към този момент не се усмихва и не прави песни. Тогава Рени, която до преди да замине за Израел, имаше прилична кариера в България и в Сърбия, осъзнала, че нищо не е наред. Вече някогашният й брачен партньор пък все я питал какво й е - сметките й са платени, хладилникът й е цялостен. " Изглежда беше не запомнил с коя жена е почнал връзка... Не пребивавам за цялостния ледник ", споделя Рени. В последна сметка мъжът й по този начин и не отишъл в Израел при тях. Певицата, която се среща с него, откакто го снима в собствен клип, решила да се върне в България с децата си и да възвърне кариерата си. Колежката Есил Дюран й " подала ръка " и подарила песента си " Губиш ти ". Звучи да е тематична, само че Рени посочи, че не е за някогашния й брачен партньор. За него е изпяла други песни. " Както му посветих песента " Какво е любов ", когато се запознахме, по този начин по-късно му изпях " За най-красивия отпадък ", смее се Рени. 

Днес певицата е щастлива, въпреки че от шест месеца не е работила. При последната си медийна изява тя призна, че не изкарва никакви пари, поради рестриктивните мерки по отношение на пандемията, и разчита единствено на спестявания, които не са безкрайни. Тя се надява обстановката скоро да се промени. Изпълнителката има планувано присъединяване за Нова година и се надява ограниченията, въведени, поради ковид, да бъдат " отпуснати ". Коледа певицата ще прекара със фамилията си, а евентуално и с годеника си, писа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР