Рени изплака мъката си в Преди обед. Рени има двама

...
Рени изплака мъката си в Преди обед. Рени има двама
Коментари Харесай

Рени изплака болката си в ефир

Рени изплака тъгата си в „ Преди обед ”. Рени има двама сина, само че не крие, че връзките с по-големия й наследник Борис са доста неприятни. Тя признава, че най-голямата й болежка е неналичието на връзка с наследника й.

Поп фолк изпълнителката споделя, че с Борис са били извънредно близки, ходили дружно на всички места (по почивки, участия), само че когато станал младеж, връзките им внезапно се влошили.

„ Това са били най-щастливите ми моменти, когато аз съм била някъде с двамата ми сина ”, споделя Рени. Поп фолк изпълнителката обаче признава и своята неточност, а тя е, че е била прекомерно строга, и даже последна, с Борис в тийнейджърските му години.

Тийнейджърът и Рени си заформили същинска „ война ” у дома и влошили връзките си. Пандемията и свиването на разноските още повече съдействали за неприятните връзки сред майка и наследник.

Тогава се намесил бащата на Борис, който съумял да притегли младежа на своя страна, давайки му пари. „ Баща му го настрои против мен. Взе му квартира и на 16 години той стартира да живее самичък ”, показа Рени.

Борис не поддържа връзка с майка си, а единствено с баба си, а това огорчава Рени, която счита, че „ му е дала доста през години ”, с цел да има такова отношение към нея. „ Направила съм чудеса от смелост за него ”, споделя изпълнителката.

Тя разкрива още, че сега бащата на Борис го кара да се запише в израелската войска, само че не може да направи нищо по въпроса, тъй като синът й не я слуша.

Източник: btv.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР